Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Παραθέτω ένα σχόλιο σχετικά με τον Σταμάτη που βρήκα σε ένα φόρουμ που ασχολείται με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου (http://www.vasilisp.com)
Η πληροφορία δεν είναι διασταυρωμένη αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα ας μας διαφωτίσει...



Και κάτι που λίγοι το ξέρουνε:ο Σταμάτης ήταν αυτός που έβαλε την αθλητική ψυχολογία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και το 1980 με προπονητή τον Παναγούλια οδηγήσανε την Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία στα τελικά του κυπέλλου Εθνών-κάτι σαν το σημερινό Euro-νικώντας τη Ρωσία 1-0.
Πριν ένα μήνα ήταν προσκεκλημένος στο Super sport και πίνανε νερό στο όνομά του διάφοροι θρύλοι του ποδοσφαίρου που βγήκανε στον αέρα να μιλήσουνε για το Σταμάτη(Θωμάς Μαύρος,Κώστας Ελευθεράκης,Γιώργος Κούδας,Αντωνιάδης και Γιώργος Δεληκάρης αν θυμάμαι καλά).Μια άλλη πλευρά του Σταμάτη που δε τη διαφήμισε ποτέ του.Τη κράτησε μακρυιά από τα ξεπουλημένα μέσα χαύνωσης.Όμως ότι γράφει δε ξεγράφει...."το πρωτάθλημα αρχίζει"!

http://www.vasilisp.com/html/forum/viewtopic.php?f=3&t=5364&view=next

1 σχόλιο:

  1. Οχι...ειναι οντως αληθινο! Εγω τον ειχα ως ψυχοθεραπευτη μου, και γνωριζα απο πρωτο χερι, το με τι θερμη ειχε ασχοληθει μ' αυτα τα θεματα! Ειναι πολυ κριμα να μαθαινω σχεδον μετα απο 36 ολοκληρα χρονια, απουσιας μας, ο ενας απο τον άλλο, οτι πεθανε τελικα το 2009, απο την "Κακια αρρωστια"! Ο Θεος ας αναπαυσει την ψυχη σου Κε Σταματη, και να 'χει παντα καλά τον γιο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή